Plină de surprize, ca de obicei! Așa ar putea fi caracterizată Beyonce, mai ales după veștile pe care le tot dă în ultima perioadă. Se pare că artista s-a odihnit destul, iar acum este timpul să strălucească pe scenă. Și cum putea face asta mai bine dacă nu pe propria scenă, în cadrul propriului turneu?!

Fără doar și poate, 2023 este anul revenirilor în muzică. După Rihanna care va urca pe scena de la Super Bowl, a venit timpul lui Beyonce pentru a da vestea cea mare. Soția lui Jay-Z se simte pregătită să urce pe scenă și se pare că a pus la cale un întreg concept pentru noul ei turneu. „Renaissance” este cel mai nou turneu al divei și, așa cum îi spune și numele, este inspirat de la albumul cu același nume care l-a lansat în vară.

Beyonce i-a surprins pe toți cu această veste, mai ales că au trecut cinci ani de la ultimul său turneu. Dacă a meritat sau nu așteptarea, rămâne de văzut, însă, un lucru este cert. Biletele nu sunt deloc ieftine. Momentan, fanii vormai trebui să aștepte până vor putea să își cumpere bilet de pe celebrul site autorizat Ticketmaster. Pentru cei mai puțini răbdători, există și alte site-uri care, în mod miraculos, au pus deja mâna pe bilete la turneul lui Bey.

Beyonce nu aduce „Renaissance Tour” în România

Aici, fiecare se descurcă pe cont propriu. Nimeni nu garantează că biletele vor fi valide sau că vor ajunge la adresele menționate. Însă, un lucru este cert. Prețurile sunt foarte piperate. Dacă nu ai pretenții să o vezi prea bine pe Beyonce, poți alege un bilet general access, începând cu 597 de euro. Dacă vrei să respiri același aer cu diva, va trebui să plătești 6000 de euro pentru un pachet VIP.

Din păcate pentru toți fanii din România, Beyonce nu va trece pe la noi. Deși are pe listă 43 de orașe, Bucureștiul a fost sărit din schemă. În schimb, Barcelona, Varșovia și Edinburg pare că au atras atenția artistei și a echipei sale.