Una caldă, alta rece pentru Bebe Rexha. Artista nu se poate bucura în liniște de succesul colaborării cu David Guetta că a primit o veste nu prea bună. Album la care lucrează de luni bune a ajuns, din greșeală, pe internet. Acum, obligat forțat, artista a fost nevoită să îl anunțe și să îl lanseze mai repede decât planificase.

Anul acesta, Bebe Rexha avea planuri mărețe. Artista plănuia să revină în industria muzicală cu un album nou nouț la care a lucrat intens în ultima perioadă. Vedeta este cunoscută pentru faptul că mereu pune suflet în piesele sale, iar atunci când vine vorba de un album, implicarea este dincolo de 100%. Acum, o parte din bucuria ei a fost „furată”, iar asta pentru că albumul a ajuns deja pe internet.

„BEBE”, cel mai recent material al artistei se găsește la un simplu search pe internet, ceea ce a revoltat-o pe Bebe Rexha. Cel mai mult a deranjat-o faptul că nu a „scăpat” o singură piesă, ci întregul album. Pe TikTok, aceasta a a făcut haz de necaz și a anunțat că materialul se va lansa pe 28 aprilie. Bebe știe că suspansul multor fani nu va mai fi același. În plus, este foarte posibil ca o parte dintre piese să fie cunoscute vers cu vers până atunci.

@beberexha

lol.. my album “Bebe” is out APRIL 28!!!!!!! ♬ Happy with you – Official Sound Studio

Cariera lui Bebe Rexha nu are nevoie de prea multe prezentări

Bebe este una dintre cele mai puternice voce din industria muzicală. Pasiunea ei pentru muzică a apărut de la vârsta de 4 ani, atunci când a decis să se înscrie la corului liceului Tottenville. De-a lungul timpului, a bifat unele dintre cele mai tari colaborări cu artiști de renume.

Piese precum „Take me home”, „Hey mama”, „Me, myself and I” sunt doar câteva dintre hiturile sale. Bebe Rexha nu cântă doar bine, ci și scrie piese uimitoare. Cel mai elocvent exemplu este piesa „Monster”, cântată de Eminem și Rihanna care a fost scrisă chiar de Bebe. La acel moment, hitul a ajuns instant în US Billboard Hot 100.

Albumele lui Bebe Rexha au fost mereu primite bine de către fani. În 2017 a lansat „All your fault”, partea I, iar în 2019 a urmat partea a doua, „Meant to be”. Cel del urmă a ajuns în US Billboard Hot 100 și a deținut recordul pentru cel mai longeviv material de pe prima poziție a topului.

Album de debut al lui Bebe Rexha, „Expectations” a fost lansat în iunie 2018 și a ocupat poziția 13 în topul Billboard 200.