Nu mai este niciun secret faptul că Bebe Rexha a fost mereu pusă la zid din cauza greutății sale. Artista nu are silueta unui model, dar a fost mereu asumată și și-a purtat cu mândrie kilogramele în plus. De-a lungul carierei sale, vedeta a fost refuzată de mulți designeri, iar acum a simțit că toate comentariile răutăcioase au fost picătura care a umplut paharul.

Bebe Rexha este una dintre artistele care a fost mereu în atenția publicului. Piesele pe care le-a lansat au fost hituri, dar fanii nu au fost atrași doar de asta. Bebe are un stil care i-a inspirat pe mulți și care i-a ajutat să scape de insecuritățile legate de siluetă și kilograme în plus. Rexha nu are 90-60-90, dar asta nu înseamnă că nu este mândră de ea sau de felul cum arată.

Artista a avut, totuși, nevoie de mult timp pentru a învăța să se accepte și să-și iubească corpul. Fiind mereu în lumina reflectoarelor, publicul se așteapta să vadă o păpușă Barbie perfectă, nu o femeie cu forme. La început, fiecare comentariu o demoraliza pe Bebe, dar acum, a învățăt să nu mai pună nimic la suflet. Mai ales că nimeni nu îi știe povestea.

Bebe Rexha: „Mi se pare deplasat!”

Bebe Rexha a vorbit recent cu Jennifer Hudson despre subiectul legat de kilogramele în plus, dar și despre boala care o împiedică să slăbească. Artista suferă de sindromul ovarelor polichistice, iar asta este o mare piedică în procesul ei de slăbire.

„A apărut un videoclip cu mine și am zis să citesc comentariile. Nu trebuia să o fac. Prima regulă pentru un artist este să nu citească comentariile! Am văzut mai multe persoane care îmi spuneau că m-am îngrășat. Faptul că suntem mereu în fața publicului, tinde să fim supuși unei analize mult mai riguroase.

Da, eram mai slabă, m-am îngrășat, dar îmi asum asta. Nu știi povestea din spate, nu știi prin ce trece persoana respectivă. Mi se pare ciudat ca în 2023 să mai vorbim despre greutate și kilograme în plus”, a spus Bebe.