Bebe Rexha este o susținătoare foarte vocală a comunității LGBTQ, iar acum a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe mulți. Artista a povestit că ea însăși face parte din comunitate și că este atrasă și de femei, și de bărbați. 

Bebe Rexha a dat un interviu pentru publicația ”Gay Times”, în care a explicat că nu îi place să se refere la sexualitatea ei folosind etichete precum ”bisexuală”, chiar dacă este atrasă și de bărbați, și de femei. ”Ce cred eu despre sexualitate în general este că ea reprezintă o balanță. Am avut relații și cu femei în trecut? Da. Am ieșit cu fete? Da, am ieșit. Și chiar unele celebre, dar nu o să dau nume. M-am îndrăgostit vreodată de o femeie? Da. Dar în prezent sunt într-o relație cu un bărbat”, a declarat Rexha. 

Și frumoasă, și talentată! Cinci melodii pe care le-a compus Bebe Rexha pentru alți artiști

Artista a explicat că înțelege foarte bine de ce oamenii simt nevoia să pună etichete precum ”bisexual” sau ”pansexual” persoanelor care sunt atrase de ambele sexe. Dar pentru ea, niciuna dintre aceste etichete nu este adecvată: ”E foarte greu pentru că oamenii simt nevoia să îi pună pe alții în diverse categorii și mie nu îmi place să mă încadrez într-o categorie sau în alta, după cum vă puteți da seama și din muzica pe care o fac”. Deși nu a vrut să spună care au fost femeile celebre cu care s-a iubit, Rexha a povestit că pentru ea, nu a funcționat să fie într-o relație cu o femeie, pentru că astfel de relații sunt prea tumultuoase pentru ea: ”Tot ce pot să spun este că atunci când sunt în relație cu o fată, e prea multă emoție, e totul prea puternic. Eu pur și simplu nu pot să fac față la așa ceva”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)