Nu mai este niciun secret faptul că TikTok este cea mai utilizată aplicație din lume. Deși a luat amploare în pandemie, se pare că peste un miliard de persoane au decis să o folosească în continuare. Nu este deloc ușor să ții pasul cu nevoile utilizatorilor, iar pentru asta, TikTok și face update-uri frecvente. 

De mai bine de doi ani de zile, TikTok se menține în topul aplicațiilor la nivel mondial. Zilnic, miliarde de utilizatori petrec minute bune vizionând conținutul aferent. Tot zilnic, pe platformă sunt urcate milioane de videoclipuri, care mai de care mai originale. Cei care sunt fani înfocați ai aplicației, sigur s-au plictisit de aceleași efecte și trend-uri care se crează săptămânal.

Acum, TikTok vine cu un update pe care mulți utilizatori îl consideră util. Ba chiar sunt voci care cred că această opțiune trebuia implementată mai devreme. Este vorba despre conținutul dedicat persoanelor de peste 18 ani. Această setare este menită să blocheze accesul copiilor la conținut pentru adulți, dar le permite adulților să își dea consimțământul pentru a primi astfel de materiale în feed. Momentan, setarea este în stadiu de testare și va fi împlementată săptămânile viitoare.

În trecut, pentru a alunga monotonia, TikTok a venit cu un update care a luat prin surprindere concurența. Mai exact, este vorba despre efectul „AI Greenscreen”, un efect care se bazează, așa cum îi spune și numele, pe inteligența artificială. Ce înseamnă asta? Fiecare utilizator poate folosi un mesaj text, pe care software-ul îl va transforma într-o imagine. Ulterior, aceasta va putea fi folosită ca fundal pentru diverse videoclipuri.

Tap and update! Ce modificări aduce noua versiune TikTok
Hepta