Când Rihanna pune în scenă ”Savage x Fenty”, fanii au parte de un show în adevăratul sens al cuvântului. Diva din Barbados și-a obișnuit urmăritorii cu defilări de modă spectaculoase și nici anul acesta nu s-a abătut de la regulă.

Rihanna a pregătit intens prezentarea de modă de anul acesta a colecției Savage x Fenty. Artista a înțeles că trebuie să respecte anumite reguli, așa că a mutat întreg spectacolul în online. Anunțul a fost făcut de Riri pe Instagram, acolo unde și-a informat fanii că pot urmări show-ul pe Amazon Prime începând 2 octombrie.

Colecția de toamnă semnată de Rihanna a adus pe aceeași scenă nume celebre precum Bella Hadid, Cara Delevingne, Normani, Lizzo, Irina Shayk, Paris Hilton, Willow Smith și Big Sean. Cei care au participat sau au vizionat show-urile de modă ale Rihannei știu că aceasta nu se rezumă doar la o simplă defilare, ci pune în scenă un adevărat spectacol.

Anul acesta, Riri are și o surpriză pentru fanii de genul masculin. Artista din Barbados nu a vrut ca bărbații să se simtă neglijați, așa că în curând își va pune semnătura pe cele mai fine piese de lenjerie pentru bărbați. 

Anunțul nu a fost făcut de Rihanna, așa cum probabil se așteptau mulți, ci de băiatul lui P. Diddy pe contul de Twitter. Aceasta este imaginea noii colecții și a postat câteva imagini de la ședința foto.