Am trăit să o vedem și p-asta! Nu mai era un secret pentru nimeni faptul că soția lui Kanye West este un trendsetter, dar se pare că articolele vestimentare purtate de ea sunt și pe placul Shakirei. Ce-i drept, artista s-a inspirat din aparițiile mai vechi ale lui Kim, dar nu este nicio problemă.

La cei 43 de ani, Shakira se înscrie cu succes pe lista artistelor care dețin elixirul tinereții și poate concura lejer cu multe adolescente. Artista știe că un corp perfect se menține cu mult efort, așa că de pe lista ei nu lipsește alimentația sănătoasă, mult sport și meditație. Recent, artista a lansat un nou parfum, ”Dance Midnight” și a postat în online prima imagine de promovare a acestuia.

Fanii au remarcat imediat cât de bine arată Shakira și i-au oferit 2,5 milioane de aprecieri, dar nu au putut să nu observe rochia acesteia. Shakira a optat pentru o rochie strălucitoare cu spatele gol care i-a făcut pe mulți să se gândească la apariția lui Kim Kardashian de la evenimenul Versace.

Shakira nu doar că a pregătit surprize în materie de parfumuri, ci a revenit și cu un videoclip nou pe final de an. Piesa ”Girl like me” a fost înregistrată în 2008 în studioul lui will.i.am, dar abia acum s-a bucurat de videoclip.

             sursa foto: DailyExpress

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)