Shakira pare de neoprit din planul ei de a-l uita pe Pique. Artista face tot posibilul să rupă orice legătură cu fostul ei partener. La propriu, dar și la figurat. Deși este extrem de ocupată, se pare că își face timp și pentru lucrurile cu adevărat importante. 

Shakira își dorește un nou început departe de cel care i-a fost partener în ultimii 12 ani. Artista nu mai vrea să audă de Piqué, mai ales după ce s-a zvonit că motivul separării lor a fost infidelitatea fotbalistului. Shak și-a făcut bagajele și a părăsit cuibușorul de nebunii săptămânile trecute. Artista nu doar că s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa. Shakira a ales să locuiască la Miami, într-o vilă de 16 milioane de euro. Acum, fiind la mai bine de 7.000 de kilometri depărtare de fostul ei iubit, artista speră să își găsească liniștea de care avea nevoie.

Totuși, atunci când nu este în Miami, Shakira stă la o aruncătură de băț de familia lu Pique. Pe cei doi îi desparte doar o piscină, dar diva are de gând să schimbe asta. Pentru casa din Barcelona, Shak are în plan o serie de schimbări, iar una dintre ele este legată de un posibil zid. Potrivit declarațiilor unor surse din anturajul divei, se pare că aceasta vrea să ridice un zid, la propriu, tocmai pentru a nu da cu ochii de părinții lui Pique.

Shakira este istorie

Dacă la început nu se știa nimeni despre cea care l-a vrăjit pe Pique, ei bine, acum au ieșit alte detalii la iveală.

Gerard Pique se iubește cu o studentă de 23 de ani. Tânăra se specializează în zona PR-ului. Se pare că tot așa a reușit să îl cucerească și pe fotbalist. Aceasta s-a ocupat o bună perioadă de timp de evenimentele fostului iubit al Shakirei, iar acum a ajuns la brațul lui. Porumbeii nu au dat nimic din casă, dar surse din anturajul lor au făcut deja primele declarații pentru The Sun.

„Gerard și Clara se văd de câteva luni. Și-au păstrat relația departe de ochii curioși ai fanilor. Au șters conturile de socializare ale Clarei, ca să nu fie găsite fotografii cu ea.”

Shakira nu mai vrea să dea ochii cu familia lui Pique. Artista are de gând să construiască un zid între ea și socrii
Hepta