La sfârșit de săptămână, veștile proaste vin de peste Ocean. Rihanna și A$AP Rocky sunt numărul unu în trendingul de pe Twitter și Google, iar asta nu este tocmai un lucru bun pentru că subiectul care îi vizează pe cei doi este legat de o despărțire.

Toată lumea este în stare de șoc. Pe Twitter s-a creat deja trendul „cancel A$AP Rocky”, asta după ce au apărut zvonuri că el și diva din Barbados nu mai formează un cuplu. Se pare că artișii au decis să pună punct relației după ce Riri ar fi aflat că A$AP a înșelat cu o persoană din cercul lor de prieteni. Acea persoană este nimeni alta decât colaboratorea Rihannei, Amina Muaddi. 

Amina Muaddi este o tânără designer pe jumătate româncă și pe jumătate iordaniană. Aceasta s-a făcut remarcată la Hollywood odată cu lansarea propriei colecții de pantofi și i-a cucerit pe toți cu design-ul tocului.

Momentan, zvonul nu a fost confirmat de nimeni din anturajul celor doi, dar fanii speră ca totul să fie doar o glumă proastă. Peste câteva săptămâni, Rihanna va deveni mămică pentru prima dată și îi va oferi lui A$AP Rocky un copil. În cel mai recent interviu pentru Vogue, artista a declarat cât de fericită este că va deveni mămică, dar și cât de împlinită se simte lângă A$AP Rocky.