Rihanna scrie istorie pe platforma Youtube. Cântăreața, originară din Barbados, a devenit prima femeie cu peste 20 de milioane de abonați pe Youtube.

TOP 4 momente în care Rihanna a fost motiv de bătaie. #ZUTOPIA

Cum nu e puțin lucru să dobori un astfel de record, Riri n-a ratat momentul şi a postat şi un mesaj pe această temă pe contul ei de Instagram.

Giving thanks to the Most High! Watch #KISSITBETTERVIDEO now on YouTube and VEVO!

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on

"Vă mulțumesc mult! Nu ratați să vedeți clipul Kiss It Better pe Youtube şi VEVO" a fost mesajul care a însoțit filmulețul aniversar.

16 lucruri surprinzătoare despre Rihanna. #ZUTOPIA

Lansată în industria muzicală acum 11 ani, Rihanna mai are încă multe de spus pe piață. Ultimul ei clip, "Kiss It Better", lansat acum mai puțin de o săptămână a strâns mai bine de 12 milioane de vizualizări, în timp ce videoclipul piesei "Work", care a staționat săptămâni bune în topurile din toată lumea, a depăşit 212 milioane de view-uri, fiind lansat în 22 februarie.

TOP 10 chestii tari despre concertul Rihannei, ANTI. #ZUTOPIA

Riri este în mijlocul unui turneu mondial, de promovare a celui mai recent album - ANTI. Rihanna va cânta şi în Piața Constituției pe 14 august, în deschiderea ZUTOPIA. Biletele şi abonamentele  sunt disponibile în rețeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Intră în fiecare zi pe ZUTV.ro şi vezi ce mai e nou legat de ZUTOPIA Music Festival! Te ținem la curent!