Ți-era dor de muzica trupei The Cranberries? Avem o veste bună pentru tine: formația irlandeză a anunțat că va lansa un nou album. Anunțul vine la două luni de la moartea solistei Dolores O'Riordan.

Trupa irlandeză a anunțat că va continua înregistrările, iar albumul va fi lansat la începutul anului 2019, cu tot cu vocea inconfundabilă a solistei lor. Cum se poate una ca asta? Membrii The Cranberries spun că O'Riordan înregistrase deja partea vocală pentru noul album, înainte să moară, pe 15 ianuarie, când a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra.

VIDEO: Alina Eremia a lansat o variantă nouă pentru "Doar noi" cu Liviu Teodorescu

În plus, formația a anunțat pe contul său de Facebook că va relansa albumul "Everyone Else is Doing it, So Why Can't We?", cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la debut. "Ne-am gândit la acest lucru și am decis că este ceva ce am început ca o trupă, împreună cu Dolores, și ar trebui să o ducem la bun sfârșit"

Albumul lansat în 1993, și care a inclus hituri precum "Linger" va fi lansat într-o versiune remasterizată și va include și piese în premieră.

Presa britanică a scris că decesul cântăreței ar fi fost cauzat de o supradoză de fentanil, un analgezic opioid folosit ca anestezic și în tratarea durerilor cronice, medicament care i-a provocat moartea și artistului Prince, în aprilie 2016. În aceste condiții, poliția suspectează o sinucidere, dar așteaptă rezultatele testelor toxicologice. Rezultatele anchetei privind decesul vor fi făcute publice pe 3 aprilie.

Ipoteza sinuciderii este luată în calcul, pentru că, în 2013, Dolores O'Riordan a încercat să se sinucidă prin supradoză de droguri, spunând ulterior că suferea de depresie și că a avut o cădere psihică. De asemenea, cântăreața a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în mai 2017.