Cei de la Netflix au primit una dintre cele mai proaste vești din ultima perioadă. Tocmai când nimeni nu se aștepta, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din „Squid Game” a primit acuzații dure de agresiune sexuală. Subiectul este unul foarte sensibil, mai ales că este vorba despre un serial produs in Coreea.

„Squid Game” a fost urmărit de sute de milioane de fani. Serialul a bifat recorduri greu de imaginat, încă din primele zile de la lansare. Actorii au fost premiați de nenumărate ori și au plecat acasă cu cele mai râvnite trofee. Acum, toată atenția s-a îndreptat asupra lui O Yeong-su, actorul în vârstă de 78 de ani care a făcut senzație în distribuția serialului.

La adresa lui O Yeong-su au fost aduse acuzații grave de către o femeie care susține că s-ar fi comportat inadecvat cu ea. Actorul se apără și spune că doar i-a atins mâna, fără niciun fel de altă intenție. Acum, acesta a primit o pedeapsă, însă fără executare. Potrivit acuzatoarei, incidentul s-ar fi întâmplat în 2017. Yeong-su și-ar fi cerut scuze chiar atunci, dar se pare că nu au funcționat.

Una caldă, alta rece pentru „Squid Game”. Unul dintre actorii principali, acuzat de agresiune sexuală

„Squid Game” va avea și sezonul doi

Finalul primului sezon din „Squid Game” a lasăt loc pentru o continuare. Fanii au crezut de la început că va urma ceva mai mult. Mai ales că pe platformă el este listat ca serial, nu ca miniserie. Cum toată lumea avea nevoie de o confirmare, producătorul serialului a făcut marele anunț. Acesta a dat de înțeles că, în curând, acțiunea va merge mai departe.

„A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viață primul sezon al Squid Game anul trecut. Dar au fost nevoie de 12 zile pentru ca „Squid Game” să devină cel mai popular serial Netflix de până acum.

Cu siguranță există multă presiune asupra modului de realizare a sezonului 2 ca să fie și mai bun. Știu că mulți dintre fani și publicul larg s-au bucurat foarte mult de idea continuării seriei dar într-adevăr ne concentrăm pe cum să-l facem și mai interesant pentru public”, arată scrisoarea producătorului postată de Netflix.