Khloé Kardashian este cea mai fericită membră din familia ei. În timp ce Kim a pus punct relației sale cu Pete, Khloe se bucură din plin de bebelușul ei. Chiar dacă ea și Tristan s-au despărțit la începutul acestui an, cei doi au convenit să deveni părinți cu ajutorul unei mame surogat.

Pentru Khloé Kardashian, așteptarea a luat sfârșit. Vedeta a primit una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. Deși în sânul familiei drama este la ordinea zilei, Khloe a decis să se axeze pe propria persoană. Astfel, blondina i-a anunțat pe cei dragi că, începând de azi, este mamă de băiat.

Momentan,Khloé nu a decis numele băiețelul său, dar sigur va fi unul destul de sonor. Sora lui Kim mai are o fetiță cu Tristan Thompson. True are deja 4 anișori și este foarte nerăbdătoare să își vadă frățiorul. „Putem confirma că True are un frățior care a fost conceput în luna noiembrie. Khloe îi este foarte recunoscătoare mamei surogat. Acum, are nevoie de intimitate pentru a se putea bucura de familia ei”, a declarat o sursă pentru People.

 

Meet the baby! Khloé Kardashian și Tristan Thompson au devenit părinți pentru a doua oară
Hepta

Ce n-a mai mers între Khloé Kardashian și Tristan Thompson

Khloé Kardashian nu are deloc noroc în dragoste, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Sora lui Kim K a fost înșelată de multe ori de către Tristan Thompson și mereu a trecut peste.

Khloé Kardashian și Tristan Thompson au început relația lor în 2016. Vedeta a adus-o pe lume pe True în 2018, iar în 2021 s-a despărțit de partenerul ei. Khloe a pus capăt definitiv relației cu Tristan anul acesta.

După despărțirea de Tristan, Khloé a decis să meargă mai departe și cum nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea bărbaților, aceasta s-a ales deja cu un nou iubit. Este vorba despre un detectiv privat care i-a fost prezentat chiar de către sora ei, Kim, în timpul unei cine.

Surse apropiate au confirmat deja relația pentru tabloidele de peste Ocean, dar se pare că sora lui Kim este deranjată, în continuare, de fostul ei partener. Tristan Thompson este extrem de gelos și nu concepe ca fosta lui iubită să fie în brațele altui bărbat. Aceasta încearcă să îi recapete încrederea lui Khloé, dar este puțin probabil să mai primească o a patra șansă.

Sportivul mai are și alți copii: Prince, în vârstă de cinci ani și Theo, în vârstă de opt luni.