Lil Nas X este în culmea fericirii. Artistului îi merge din ce în ce mai bine, pe toate planurile și se bucură de fiecare reușită. Mai nou, acesta se laudă cu o statuie de ceară expusă la Madame Tussauds în Hollywood, iar fanii cred că este cea mai reușită.

Lil Nas X a intrat în rând cu lumea bună. Artistul a dezvăluit o statuie de ceară realizată la Madame Tussauds și a rămas fără cuvinte. Statuia arată atât de bine, încât toți cei care au văzut-o au rămas uimiți. Statuia poartă costumul auriu pe care l-a purtat și artistul la MET Gala în 2021. „Nu am știut că este atât de plăcut să mă întâlnesc cu mine. A fost o tensiune sexuală mare!”

Rapperul nu s-a putut abține și deja s-a lăudat cu statuia către prietenii lui. Artistul i-a sunat pe toți pe FaceTime și le-a arătat versiunea lui de ceară. Diferențele nici nu se observă, iar dacă sunt puși unul lângă altul, nimeni nu poate spune care este originalul și care este versiunea de ceară.

Undeva, în lume, se sărbătorește Ziua Națională Lil Nas X

Cineva s-a gândit să își arate aprecierea pentru artist și a găsit cea mai originală metodă. Stabilirea unei zile naționale. Da! Lil Nas X se poate lăuda cu asta, mai ales că nu sunt mulți care se bucură de acest privilegiu.

Atlanta a furat startul altor țări care îl plac pe Lil. Guvernul din Atlanta a decis ca, începând de anul acesta, 20 octombrie să devină Lil Nas X Day. Autoritățile din Atlanta au subliniat faptul că artistul a reușit să schimbe lumea cu piesele lui și că este o influență pozitivă. Pentru ca toată nebunia să pară reală, artistul a primit și o plachetă care să certifice acest lucru.

Artistul a intrat în posesia plachetei fix la cina de la The Gathering Spot ATL. Aceasta i-a fost înmânată de Antonio Brown, primul membru de culoare LQBTQ+ din structurile de stat.

Lil Nas X are o statuie de ceară la Madame Tussauds, iar fanii abia fac diferența între original și replică
Hepta