Una caldă, alte rece pentru Lil Nas X. Artistul tocmai ce a lansat albumul nou care se bucură de un mare succes, dar se pare că bucuria acestuia este umbrită de partea personala. Lil Nas X a pus capăt relației cu iubitul lui, iar fanii cred că acesta vrea, de fapt, să transmită altceva. 

Lil Nas X și iubirea nu prea fac echipă bună împreună. Artistul care a înnebunit planeta cu piesa ”Old town road” avea o relația cu dansatorul Yai Ariza cel care a apărut și în videoclipul “That’s What I Want”. Cei doi s-au despărțit când nimeni nu se aștepta la asta, dar se pare că au rămas în relații bune. Lil Nas X nu s-a putut abține, iar după despărțire a postat un mesaj care i-a indus pe fani în eroare. Cei care îl urmăresc pe Lil Nas X sunt de părere că acesta este primul indiciu pe care îl oferă în legătură cu bisexualitatea lui.

În 2019, Lil Nas X a anunțat că este gay în ultima zi a luni Pride, pe 30 iunie. Într-o postare pe contul său de Twitter, rapper-ul a scris că a crezut că versurile și artwork-ul de pe materialele sale au făcut destul de evident faptul că este nu doar LGBT friendly, dar un mândru membru al comunității. 

„Unii dintre voi știați deja, unora probabil că nici nu le pasă, alți probabil că nu o să-mi mai bage muzica în seamă. însă, înainte ca această lună să se încheie, aș vrea să vă rog să ascultați cu atenție versurile de pe c7osure.”, a declarat rapper-ul care a cucerit topurile cu piesa „Old Town Road”.