Kylie Jenner face ce face și intră în belele. Stormi a început grădinița, iar accesorizarea pe care i-a făcut-o i-a adus multe critici în online.

Kylie Jenner știe cum să atragă atenția. Micuța ei a început grădinița și a fost ocazia perfectă pentru ca miliardara să mai facă încă o aroganță. Kylie a luat toate măsurile pentru ca Stormi să învețe în siguranță la ea acasă. Fiica lui Kylie s-a pregătit intens pentru prima ei zi de grădiniță făcută acasă și a fost îmbrăcată de mama ei cu cele mai scumpe haine. Din peisaj nu putea lipsi accesoriul de bază, un rucsac Hermes.

Rucsacul pe care l-a purtat Stormi a generat un val de reacții în online. Bethenny Frankel, actrița din ”The Real Housewives of New York City” a criticat-o pe Kylie pentru alegerea făcută. Actrița a recunoscut că și ea este o iubitoare de accesorii scumpe, dar consideră că în această perioadă grea Kylie nu trebuia să investească mii de dolari pentru un rucsac de copii.

”Nu sunt de acord cu rucsacul de 12.000 de dolari pe care Kylie i-a luat lui Stormi. Și eu iubesc gențile Hermes, am o fată care le iubește și am și mașini de lux. Să etalezi un asemenea rucsac pe timp de pandemie nu este cea mai înțeleaptă alegere.”, a scris Bethenny pe Twitter.