Nu este ușor să fim Kim Kardashian. Soția lui Kanye West trebuie să fie mereu atentă la ceea ce postează, la cum se pozează, la miciile detalii care ar putea transforma totul într-un eșec total. 

Kim Kardashian s-a săturat de criticiile venite din partea urmăritorilor ei și unele chiar din partea lui Kanye West, așa că a decis că a venit momentul să nu mai pozeze deloc nud. În ultimele luni, Kim a început să se gândească tot mai des la a renunța la genul acesta de imagini, atât de apreciate și de așteptate de fanii ei.

”Nu știu dacă are legătură cu faptul că soțul meu spune că uneori a fi prea sexy este un lucru nejustificat și că nu se simte confortabil cu asta. Îl ascult și îl înțeleg. Totuși, la finalul zilei, el îmi oferă libertatea de a fi și de a face tot ceea ce vreau eu. Însă am avut un fel de trezire. Am realizat că nu mai pot umbla pe Instagram în fața copiiilor mei fără ca nuditate completă să apară pe feed-ul meu tot timpul. Și cu siguranță eu am contribuit la așa ceva”, a declarat Kim.

Kim Kardashian West are în plan să pozeze pentru cele mai importante reviste din lume, dar și să continue în cariera ei de avocat. Soția lui Kanye a realizat că ambele aspecte sunt destul de afectate de imaginile în care ea apare complet dezbrăcată. ”M-am gândit și cum este când într-o zi sunt la Casa Albă și a doua zi postez ceva de genul un selfie îmbrăcată numai în bikini. Și mă gandeam că poate ei nu au văzut acea poză, căci trebuie să mă întorc săptămâna următoare acolo”.