Gigi Hadid nu ia pauză de la proiectele îndrăznețe, chiar dacă a fost însărcinată și acum este mamă. Modelul le-a dat fanilor de pe Instagram o veste care va fi placul celor mici.

De când a aflat că este mămică, preocupările lui Gigi Hadid s-au mai schimbat. Modelul a renunțat pentru o perioadă la catwalk și a decis să dubleze vocile unor personaje din desenele animate. Iubita lui Zayn are gusturi bune, așa că a ales să facă parte alături de echipa misterelor dintr-un episod din ”Scooby Doo”.

Gigi a dublat voci într-un episod în care celebra gașcă trebuie să rezolve un mister de fashion în capitala modei, Paris. În momentul în care a aflat că episodul va fi difuzat, G și-a anunțat urmăritorii pe Instagram. ”Sunt eu și Gașca Misterelor. Urmăriți ”Scooby Doo” pentru a vedea cum rezolvăm un mister în Paris 🥖🥐🐾🔎”

La începutul lunii, Gigi le-a oferit urmăritorilor de pe Twitter un mic indiciu despre proiect, dar nu a detaliat. Modelul a prezentat o schiță animată a personajului, astfel încât fanii să nu își dea seama despre surpriză. Iubita lui Zayn a primit imediat felicitări din partea prietenelor ei, Dua Lipa și Hailey Bieber pentru curajul de a face parte dintr-un asemenea proiect.