Adele continuă să ne uimească. Artista este gazda emisiunii ”Saturday Night Live” și, chiar dacă este la început, Adele promită să ne surprindă de la ediție la ediție.

Adele a avut de-a lungul timpul de înfruntat criticile și replicile dure la adresa greutății sale, însă artista a demonstrat că dacă ai voință și determinare, orice este posibil. Dacă în 2008 pășea în platoul Saturday Night Live în calitate de artist, acum, Adele este gazda emisiunii și deja a început cu dreptul. Artista a glumit și a a avut un monolog care a primit multe aprecieri. ”Știu că arăt diferit față de cum m-ați văzut ultima dată, dar, din cauza restricțiilor de COVID a trebuit să călătoresc mai ușoară și să iau doar jumătate din mine”, a spus artista ironică.

”Hello, is me! Sunt emoționată pentru că prezint acest show. Nu doar că ador acest show, ci el este cel care mi-a adus cariera aici, în America.”, și-a început artista discursul. De asemenea, Adele a făcut o promisiune că va scapa de obiceiul britanic de a spune cuvinte interzise la TV.

Chiar dacă apariția artistei a fost wow, momentul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor fanilor.  Adele a fost criticată pentru glumele rasiste și pentru că a încadrat băbații de culoare în categoria ”must have”.