Hailey a vorbit recent despre ce înseamnă statutul de soție când partenerul tău este cel mai celebru artist din lume. Sinceră ca de obicei, fostul model a declarat că multă vreme a avut un alt crush. By the way, nici nu s-a pus problema de a avea sentimente pentru Justin.

Justin Bieber ar trebui să își pună câteva semne de întrebare. Soției sale se pare că i s-a pus pata pe un bărbat foarte celebru. Nici nu se ferește să spună asta. Fostul model a acordat recent un interviu și a dat din casă detalii pe care nu multă lume le știa despre ea. Nici măcar Justin Bieber.

Deși este căsătorită cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume, Hailey Bieber mai aruncă câte o privire în stânga și-n dreapta. Unde mai pui că nu are deloc gusturi rele?! Hailey este pur și simplu fascinată de actorul Chad Michael Murray. Tot Chad a fost și prima ei iubire.

Hailey Bieber îl ascultă pe repeat pe Bad Bunny

Hailey Bieber este foarte selectă atunci când vine vorba de oamenii din jurul ei, de alegerile pe care le face, dar și de muzica pe care o ascultă. Toată lumea se aștepta ca fostul model să aibă pe repeat doar piesele soțului ei. Totuși, realitatea este cu totul și cu totul alta. Hailey a recunoscut că este cel mai mare fan al lui Justin. Dar, pe lângă asta, are și alți artiști pe care îi apreciază. Pe listă favoriților se numără și Bad Bunny și nici nu este de mirare, având în vedere ce background are artistul latino.

În 2021, Bad Bunny a fost cel mai ascultat artist de pe Spoitfy. Cu peste 9.1 miliarde de streamuri, Bad Bunny a detronat-o pe Taylor Swift care s-a aflat pe locul 2. Pe 3, 4, 5 s-au regăsit BTS, Drake și Justin Bieber. 

Hailey, mai sinceră ca niciodată. Cine este crush-ul soție lui Justin Bieber