Fără doar și poate, viața lui Hailey Bieber s-a schimbat radical după ce l-a întâlnit pe soțul ei. Modelul și Justin formează unul dintre cele mai solide cupluri de peste Ocean, iar de când sunt împreună, ambii au avut de câștigat, pe toate planurile.

Hailey și Justin au o relație foarte sudată, deși nu le-a fost întotdeauna ușor și au avut de-a face cu multe provocări, mai ales la începutul relației. Puțini sunt însă cei care știu cum a început povestea lor de dragoste. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când erau copii, dar habar nu aveau pe atunci că, după niște ani, vor deveni suflete pereche.

Hailey și Justin s-au cunoscut în 2009, pe vremea când ea avea 12 ani, iar el – 15. Modelul a declarat ulterior în Vogue că nu era deloc fana lui Justin, dar i s-a părut totuși că e drăguț când l-a văzut pentru prima dată. Câțiva ani mai târziu, Justin și Hailey s-au afișat pentru prima dată în calitate de cuplu, la biserica Hillsong Church.

Hailey și Justin sunt de nedespărțit

Cei doi au intrat într-o relație în 2016, la puțin timp după ce Justin se despărțise definitiv de Selena. Timp de doi ani au avut o relație on-off, până în 2018, când și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au căsătorit în secret, la sfârșitul aceluiași an.

Căsătoria a venit la pachet cu multe beneficii, în special pentru Hailey care se bucură de o expunere în online mai mare ca niciodată. Dacă la început avea 15,3 milioane de urmăritori, acum, fostul model are peste 45 de milioane de fani.