Gigi Hadid trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei. Modelul a devenit recent mămică, dar se pare că boala cu care se luptă încă de la naștere nu îi dă pace.

Gigi Hadid nu a fost deloc ferită de probleme. Iubita lui Zayn Malik se luptă de la naștere cu o boală care îi afectează sistemul imunitar. Boala se numește Hashimoto și, de-a lungul timpului, corpul lui Gigi a suferit multe schimbări. Modelul a primit de multe ori critici și replici dure din partea fanilor care au acuzat-o că este mult prea slabă sau mult prea grasă.

În 2018, sătulă să fie atacată din toate părțile, modelul a postat un mesaj pe Twitter în care i-a lămurit pe toți: ”Pentru cei care v-ați grăbit să mă criticați, corpul meu s-a schimbat foarte mult. Ceea ce nu știti este că atunci când mi-am început cariera, la 17 ani, încă nu fusesem diagnosticată cu boala Hashimoto. Cei care m-ați numit ”prea mare pentru această industrie” ați văzut doar un corp inflamat și retenție de apă.”

Zayn și Gigi par mai pregătiți ca niciodată pentru cel mai important rol din viața lor, cel de părinți. Cuplul știa că fanii sunt nerăbdători să afle când va naște modelul, așa că cei doi nu au putut să nu împărtășească vestea pe rețelele sociale.

”Fetița noastră s-a născut sănătoasă și frumoasă. Încerc să vă spun ce simt acum, dar îmi este imposibil să transpun în cuvinte. Iubirea pe care o simt pentru această ființă este dincolo de puterea mea de a înțelege. Sunt mândru să spun că este a mea și sunt recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”