Când te gândești la Sia, automat te gândești la Maddie Ziegler, puștoaica din videoclipuri care te-a cucerit cu dansul ei contemporan. Nebunia a început acum doi ani, când Sia lansa ”Chandelier” și făcea pasul de la compozitoare la cântăreață. A intrat imediat în topuri, dar a rămas la fel de discretă. Sia preferă să stea în umbră, să se facă remarcată doar prin voce și să-și lase dansatorii să iasă în față.

FOTO & VIDEO: Sia a făcut show total aseară, în Piața Constituției. Așa a fost la concert!

Maddie Ziegler e vedeta clipurilor semnate de Sia. Actriță, dansatoare și model, Maddie e cunoscută în toată lumea, deși are doar 14 ani. În clipurile și show-urile artistei Sia apare mereu cu perucă blondă sau în două culori și cu un body nude și face ce știe ea mai bine: dansează și joacă. E chimie pură și totul a început, așa cum îți spuneam, cu ”Chandelier”:

Au urmat ”Big girls cry”, ”Elastic heart” și hitul momentului, ”Cheap thrills”. Dar în viața de zi cu zi, puștoaica arată complet diferit. E o domnișoară foarte frumoasă și, pe măsură ce crește, parcă devine tot mai atrăgătoare. Și are doar 14 ani!

I can't wait for the #SYTYCD premiere tomorrow night on @danceonfox 📺!

O fotografie postată de Maddie Ziegler (@maddieziegler) pe

#revivaltour last night ✨

O fotografie postată de Maddie Ziegler (@maddieziegler) pe