A fost un weekend plin de emoții pentru Adda și soțul ei, Cătălin. Cei doi și-au botezat băiețelul în vârstă de patru luni și au trăit intens momentul.

VIDEOCLIP NOU: Adda - Se vede pe fața ei | #mireasa

Adda se împarte între carieră și viața de familie și îi iese de minune. A fost activă până înainte să-l aducă pe lume pe băiețelul ei și a revenit pe scenă și în studio la scurt timp după ce a devenit mămică. Acum, Alexandru Cătălin, băiețelul ei, a fost botezat, iar Adda a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei, au avut emoții uriașe. 

11 fotografii cu artiștii români în cea mai frumoasă zi din viața lor

Mămica a purtat o rochie albă, scurtă și extrem de sexy, și o pereche de botine negre. Chiar dacă e zgârcită cu pozele cu bebe și nu îi arată aproape niciodată fața, se vede că Alexandru a crescut, iar Adda și soțul ei sunt cei mai fericiți părinți. 

Dacă îți mai aduci aminte, Adda a anunțat pe scena de la Forza ZU, în luna mai, că așteaptă un bebeluș. Câteva luni mai târziu, a cântat în premieră la Morning ZU ”Raza mea de soare”, o melodie compusă special pentru bebe care atunci era în burtică. Așa a fost la botez:

Familia mea! 💙

O postare distribuită de Sunt Adda si iti cant baladda (@addabaladda) pe

Cea mai emotionanta zi din viata noastra. Botezul lui Alexandru. 💙 #scalla @atelier_faiblesse #trendsbyadinabuzatu

O postare distribuită de Sunt Adda si iti cant baladda (@addabaladda) pe