Fără doar și poate, România nu duce deloc lipsă de talente, indiferent de domeniul de care vorbim. De câțiva ani buni, designerii de la noi au depășit granițele țării și au scris istorie peste hotare. Este și cazul unei tinere ambițioase care a ajuns să se ocupe de majoritatea ținutelor Rihannei.

Rihanna este una dintre cele mai pretențioase artiste. De-a lungul carierei sale, diva din Barbados și-a construit o imagine puternică, iar un mare rol în asta l-au jucat mereu hainele. Riri și-a format echipa din cei mai buni oameni din domeniu, printre care și o româncă. După colaborarea cu celebra Amina Muaddi, creatoarea de pantofi cu origini românești, a venit timpul ca o altă româncă să intre în grațiile Rihannei.

Este vorba despre Antonia Nae, o tânără pasionată de modă și de tot ceea ce înseamnă creație la cel mai înalt nivel. Aceasta a studiat moda în una dintre capitalele fashion ale lumii și anume, în Londra. Creațiile ei nu se înscriu în niciun tipar, iar faptul că sunt speciale i-au atras atenția și Rihannei. Diva a îmbrăcat de câteva ori creațiile româncei și a atras toate privirile.

Momentan, Antonia Nae s-a întors în țară și are un singur scop. Și anume, acela de a face pe oricine să se simtă special datorită hainelor pe care le poartă. Tocmai de aceea, și-a deschis un atelier în Capitală, acolo unde oricine îi poate trece pragul. Unde mai pui că nici nu trebuie să te îngrijorezi că nu ai dimensiunile Rihannei?! Antonia creează pe comandă fiecare piesă în parte, iar prețurile pornesc de la 300 de lei.

Documentarul despre viața Rihannei este aproape gata

Riri lucrează la documentarul ei de șase ani. Încă din 2015 s-a adus vorba despre un proiect de asemenea anvergură. În 2018, regizorul Peter Berg a spus că documentarul este gata într-o lună și jumătate. Și așa au mai trecut 5 ani. Acum, într-un interviu mai recent, Berg a spus că totul mai depinde de aprobarea Rihannei.

„Este gata, Amazon este pregătit. Rihanna este o perfecționistă, așa că tot continuăm să lucrăm la asta. Filmăm la acest proiect de mai bine de șase ani, așa că da, este gata. Așteptăm după Rihanna, iar asta înseamnă că putem ajunge și la o perioadă de zece ani.