Baba suferă la frumusețe, dar nu este și cazul Irinei Shayk. Fosta parteneră a lui Bradley Cooper a dat din casă cel mai bune și eficiente trucuri la care apelează de fiecare dată pentru a avea un ten healthy and glowy. Check them!

Modelul de origine rusă le-a permis celor de la Vogue să intre în viața ei și au făcut un super reportaj cu rutina ei de beauty. Irina are câteva reguli de aur pe care le respectă cu sfințenie, iar rezultatele vorbesc de la sine. La cei 35 de ani, Irina are un ten perfect, iar de corp nici nu mai vorbim.

”Iubesc makeup-ul, dar cred că tu trebuie să porți makeup-ul, nu el pe tine.” a declarat Irina. Model și-a început rutina cu pahar de apă cu lămâie, apoi a continuat prin a-și aplica crema Shani Darden Weightless Oil-Free, iar pentru zona din jurul ochilor a apelat la tratamentul 24K Pure Gold de la Mimi Luzon.

”Am crescut într-o zonă cu temperaturi scăzute, așa că de fiecare dată când simt că sunt obosită sau am cearcăne, dau o fugă până la frigider, iau un cub de gheață și am rezolvat problema… Am văzut că majoritatea fetelor folosesc pensula când aplică fondul de ten. Eu folosesc degetele, mi se pare mai simplu de controlat.”

Îți lăsam aici întregul ritual de beauty!

Irina Shayk i-a mai acordat o șansă lui Bradley Cooper?!

Peste Ocean, discuțiile cu privire la cuplul Bradley Cooper-Irina Shayk sunt mai intense ca niciodată. Deși mulți au uitat de ei, acum, cei doi sunt din nou pe buzele tuturor. Asta pentru că în presa internațională se zvonește că Irina și Bradley și-ar mai fi acordat o șansă. Acest lucru nu ar fi exclus, mai ales că cei doi au și o fetiță împreună. 

Cel care a lansat această veste este unul dintre prietenii cuplului. Sursa a declarat pentru Page Six că este foarte posibil ca Irina și Bradley să lucreze deja la o soră sau un frate pentru fetița lor. Cei doi s-au despărțit în 2019, dar au crescut-o împreună pe micuța Lea. Se pare că asta i-a făcut să își dorească să o ia de la început. 

Momentan, cuplul nu a declarat nimic și, la cât de secretoși sunt, nici nu o vor face prea curând. Totuși, au fost surprinși de curând în timp ce plimbau câinii pe străzile din New York. La un moment dat, cei doi s-au ținut de mână, iar asta a fost suficient pentru ca fanii să tragă concluzii.

Ultima lor vacanță tropicală a fost una tipică unei familii. De asta iau în considerare varianta împăcării. Irina își dorește foarte mult încă un copil. În plus, în tot acest timp, niciunul dintre ei nu a avut vreo relație serioasă”, a declarat sursa respectivă.