Cu sau fără intenție, sunt foarte multe situațiile în care vedetele s-au îmbrăcat la fel. Printre sutele de exemple se numără Kylie Jenner, Dua Lipa și Irina Shayk. Norocul lor că nu au mers la același eveniment!

Kylie Jenner, Dua Lipa și Irina Shayk lucrează cu cei mai buni stiliști, dar asta nu înseamnă că nu pot da greș sau că nu există situații în care cele două vedete să se afișeze îmbracate la fel. Fosta parteneră a lui Bradley Cooper este fan înfocat Mugler, dar nici Dua Lipa și Kylie Jenner nu se lasă mai prejos. Cele trei dive au fost văzute îmbrăcate la fel, iar acum întrebarea este cui i-a stat cel mai bine.

Dua Lipa, Kylie Jenner și Irina Shayk arată demențial și orice ar pune pe ele, rezultatul este unul wow! Dua Lipa a optat pentru o salopeta semnată Mugler atunci când a realizat un shooting pentru publicația The Rolling Stones. Look-ul ei a fost realizat de Lorenzo Posocco, stilistul preferat al artistei. La rândul ei, Irina Shayk a purtat salopeta la defilarea pentru celebrul designer Mugler. Cât despre Kylie Jenner, miliardara a optat să poarte creația semnată de Mugler doar pentru a face câteva poze de acasă. Sportul ei preferat!

Toate cele trei poze au fost urcate pe Instagram, iar numărul de like-uri vorbește de la sine. Ție de cine îți place mai mult?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)