Doja Cat este o prezență uimitoare, atât pe TikTok, cât și în viața de zi cu zi. Artistei nu îi place să se înscrie în tipare și, tocmai de aceea, alege să fie unică. Unde mai pui că îi și iese de minune, iar la Paris Fashion Week a atras toate privirile?!

Fanii lui Doja Cat știu că aceasta este adepta senzaționalului, indiferent de forma sub care s-ar manifesta el. În ultima perioadă, artista a experimentat diverse look-uri până l-a descoperit pe cel care i se potrivește cel mai mult. După ce s-a ras în cap și și-a decolorat sprâncenele, Doja a trecut la următorul pas. Și anume, face painting.

La Paris Fashion Week, Doja Cat și-a făcut apariția pictată pe față, spre uimirea tututor. Artista a reușit să atragă toată atenția de partea ei, iar acum, toată lumea vorbește despre asta. Și nu este de mirare, având în vedere că nu mulți au curajul să facă asta. Fie că vorbim de show-ul Schiaparelli sau de Dior, la toate, Doja a fost pe val. Iar dacă nu ne crezi, lăsăm aici dovada.

Instagram

Call her fashion icon! Astea-s cele mai interesante look-uri pe care le-a purtat Doja Cat la Paris Fashion Week

Doja Cat s-a îndrăgostit

Doja Cat a renunțat la inhibiții. Artistei nu i-a fost rușine să spună cu subiect și predicat că unul dintre actorii din „Stranger Things” i-a picat cu tronc. Este vorba despre Joseph Quinn, cel care i-a dat naștere personajului Eddie Munson. Artistei nu i-a fost deloc ușor să ajungă la Joseph. Pentru asta, Doja a scos artileria grea. Doja l-a abordat pe Noah Schnapp, prietenul lui Joseph. Ba mai mult, a vrut să se asigure că mesajele ajung chiar la el.

Mesajele au ajuns pe mâna Marelui Internet din cauza lui Noah, iar Doja nu a fost deloc încântată de gestul lui. Deși s-a aprins destul de repede în fața fanilor, artista a pus totul pe seama vârstei fragede pe care o are Noah, susținând că este destul de normal să o dai în bară când ești adolescent.