Doja Cat poate primi premiul pentru autoironie. Artista nu se ferește să se afișeze în fața fanilor chiar și în cele mai caraghioase ipostaze.

Doja Cat nu duce deloc lipsă de imaginație. Artitsta a vrut să pună un zâmbet pe fața fanilor și a postat o serie de imagini în care se laudă cu noua ei manichiură. Dpja s-a chinuit să își facă singură unghiile și, judecând după rezultat, este mai mult decât evident că gelul și lampa UV sunt destul de străine pentru ea. Evident, postarea a fost făcută într-o notă ironică. Doja și-a dus jocul până la capăt și nici hashtag-urile nu le-a trecut așa cum ar face un adevărat influencer.

Cu câteva săptămâni în urmă, Doja Cat și-a luat prin surprindere fanii și nu numai. Artista ajunsese în punctul în care nimeni și nimic nu o mai mulțumea, așa că a decis să renunțe la muzică. 

Se pare că decizia artistei a venit la scurt timp după ce nu a mai putut ajunge în Paraguay. La fel ca Miley Cyrus, zborul lui Doja Cat a fost anulat, iar ea nu a mai putut urca pe scenă. Fanii s-au revoltat și i-au transmis mesaje dure pe Twitter în care a acuzau că nu îi pasă de țara lor. Acela a fost momentul în care Doja a răbufnit și i-a anunțat pe toți de planurile ei de viitor.

„S-a terminat. Nu-mi mai pasă de nimic. Renunț. De abia aștept să dispar și nu-mi pasă dacă mă credeți sau nu. Totul este ca și mort pentru muzica. Muzica este moartă. Am fost atât de fraieră să cred că am fost făcută pentru asta. Totul este un coșmar, dați-mi unfollow”, a scris Doja.

Bine că s-a răzgândit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)