Înainte de a avea propriul reality-show și de a-și pune semnătura pe linii de lenjerie intimă, Kim Kardashian a avut propriul business. Acesta a ajutat-o să intre în contact cu vedete și să ajungă ea însăși cunoscută. Diva se ocupa de organizarea dressing-urilor oamenilor. Pe lista ei de clienți s-au regăsit nume celebre. 

Kim Kardashian are un simț aparte pentru afaceri. Diva știe să profite de oportunitate, atunci când aceasta se ivește. Puțini știu cum a devenit cunoscută fosta parteneră a lui Kanye West și din ce și-a câștigat primii bani.

Kim a pus bazele unei afaceri care presupunea organizarea dressing-urilor oamenilor. Una dintre primele ei cliente a fost chiar buna ei prietenă, Paris Hilton. Aceasta avea cutii cu haine peste tot prin casă, inclusiv în garaj. Kim a convins-o să transforme unul dintre dormitoarele din casă în dressing și să își depoziteze acolo toate hainele și accesoriile. 

Afacerea a fost una de succes. Kim a devenit rapid cunoscută în sudul Californiei drept ”Queen of the closet scene”. Printre clienții ei s-au numărat nume precum Cindy Crawford, Serena Williams sau Nicole Richie. Kim și-a creat o rețea de cunoștințe celebre, iar faptul că se afișa destul de des cu Paris Hilton a făcut-o să intre în atenția presei de scnadal. De acolo și până la faimoasa filmare intimă cu ea și partenerul ei de la acea vreme nu a fost decât un singur pas. 

Ce talent ascuns mai are Kim Kardashian

Nu mai este niciun secret faptul că fosta iubita lui Pete lucrează cu cei mai buni din domeniu, iar asta se vede în fiecare pictorial sau apariție publică. Kim trebuie să fie mereu gata pentru orice așa că, uneori, uită anumiți pași esențiali pentru un ten perfect.

„Unul dintre talentele pe care le am este, poate și unul dintre cele mai proaste sfaturi pe care vi le pot da. Pot să dorm machiată, pe spate și nu strict machiajul cu nimic. De multe ori, trebuie să fie gata dimineața, la prima oră, așa că mă machiez cu o seară înainte. Dorm, nu mă mișc și port machiajul toată ziua următoare. Nici nu aveți cum să vă dați seama. Chiar rezistă foarte mult.”, a spus Kim într-un interviu pentru Allure.