Pete Davidson este în centrul atenției mai mult ca niciodată. Comediantul s-a despărțit deja de Kim Kardashian și, multă lumea credea că relația lor a fost doar o mișcare de marketing.

Pete Davidson a fost pe buzele tuturor de când s-a combinat cu Kim. În schimb, nici el nu a fost deloc străin de lumina reflectoarelor. Toate iubitele lui Pete au fost nume celebre, iar cea mai sonoră relație a lui a fost cea cu Ariana Grande. După ce s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni. Ba mai mult, Ariana s-a bucurat pentru Pete atunci când a aflat că este împreună cu Kim Kardashian.

Pete Davidson este unul dintre cei mai de succes comedianți din afară. Publicul îl cunoaște foarte bine din cadrul emisiunii „Saturday Night Live”. Tot acolo a și cunoscut-o prima dată pe Kim Kardashian, atunci când ambii au intrat în pielea lui Aladdin și a lui Jasmine. Se pare că rolul i-a purtat noroc, iar lampa lui Aladdin i-a adus numai femei celebre în viața sa.

Carly Aquilino

 

Cazzie David

 

Ariana Grande

 

Kate Beckinsale

Margaret Qualley

Kaia Gerber

Phoebe Dynevor

 

Cum a devenit Pete Davidson cel mai celebru comediant din State

Fostul iubit al lui Kim și-a găsit refugiul în glume. Numai ele îl mai făceau să uite de dramele prin care trecuse de-a lungul copilărie. Comediantul poate spune că le datorează prietenilor săi cariera pe micul ecran. Pete avea 16 ani când prietenii l-au provocat să urce pe scenă și să spună glume. Tot atunci a fost și momentul în care a prins gustul comediei mai mult ca niciodată. Între Pete Davidson și comedie a fost dragoste la prima vedere. Drept dovadă, a și renunțat la studii pentru a se dedica vieții de comediant.

Cariera lui Pete Davidson a început cu pași mici, dar siguri. La început, acesta avea apariții scurte pe MTV. Apoi au urmat câteva sketch-uri pe Comedy Central. La 20 de ani, a bătut palma cu cei de la Saturday Night Live și a devenit cel mai tânăr membru din echipa lor. Nu a trecut mult timp, iar Pete a ajuns să aibă propriul spectacol care-i purta numele. La scurt timp după toate astea, a urmat includerea lui de către cei de la Forbes în topul tinerilor de succes cu vârste sub 30 de ani.

 

Dating history. Ce femei celebre au trecut prin viața lui Pete Davidson, înaintea lui Kim Kardashian
Hepta