Art Safari este unul dintre cele mai îndrăgite și așteptate evenimente de către iubitorii de artă și numai. Evenimentul a devenit deja o tradiție în București, așa că organizatorii au pregătit o nouă ediție care va debuta în doar câteva zile. Dacă nu ți-ai luat biletul, ce mai aștepți?!

Art Safari este evenimentul care unește oamenii sub aceeași umbrelă și anume, pasiune pentru artă. De data asta, ediția de primăvară-vară s-a mutat chiar în centrul Bucureștiului, în una dintre cele mai cunoscute locații. Biletele s-au pus deja în vânzare și, așa cum deja știu participanții fideli, se organizează tururi flexibile, atât dimineața, cât și seară. Astfel, dacă n-ai timp să mergi ziua, no worries. Night tour-ul este la fel de palpitant.

„Din 2014 până în prezent, deschidem bijuterii ascunse ale Bucureștiului și le readucem la viață prin artă, pentru oameni. Art Safari poposește acum în centrul Capitalei, în Palatul Dacia-România, ridicat în 1882. Am transformat Palatul într-un hotspot cultural în care iubești să-ți petreci timpul. 5 expoziții de artă românească și internațională, instalații imersive, o librărie și o cafenea.
Misiunea noastră este să promovăm arta vizuală oferind experiențe cu adevărat speciale. Tururi ghidate, Night Tours, evenimente interactive și educative. Aducem sub același acoperiș arta prestigioasă a trecutului și arta fresh a prezentului, arta internațională din marile muzee ale lumii și arta românească îndrăgită, pictură, sculptură, instalațiile imersive și new media. Suntem mai mult decât un muzeu. Pavilioanele noastre expoziționale sunt spații de învățare și joacă pentu toate vârstele”, arată comunicatul oficial al evenimentului.

Biletele se pot cumpăra de AICI.