E oficial: ”Squid Game” a stabilit un record de vizualizări, după doar patru săptămâni de la lansare. Serialul momentului a depășit cu mult ”Bridgerton”, care deținea până acum recordul în materie de vizualizări și a atins o cifră greu de depășit. 

În doar 28 de zile de la lansare, ”Squid Game” a fost vizionat de 111 milioane de utilizatori din întreaga lume. Serialul coreean a ajuns number one în peste 90 de țări, încă din primele zile de la lansare și toată lumea a vorbit despre el. Era de așteptat ca vizualizările să atingă o cifră-record, chiar după prima lună de la lansare, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea performanță. Recordul pentru cel mai vizionate serial de pe Netflix în primele patru săptămâni de la lansare era deținut de ”Bridgerton” până acum, care a fost accesat de 82 de milioane de utilizatori atunci când a apărut, la începutul anului. Și ”Lupin” a obținut cifre deloc de neglijat, dar departe de performanța lui ”Squid Game”. 

”Squid Game” trebuia să se numească ”Round Six”. Uite 10 lucruri pe care nu le știai despre serialul momentului!

Serialul este un thriller psihologic și spune o poveste despre supraviețuire, despre natura umană și până unde sunt oamenii capabili să meargă atunci când este în joc o miză uriașă. Scenariul pentru ”Jocul calamarului”, așa cum se numește în română, a fost scris în urmă cu mai bine de 10 ani, dar proiectul a fost considerat prea îndrăzneț pentru a fi pus în scenă. S-au băgat cei de la Netflix, care au început producția în 2019. Doi ani mai târziu, serialul de nouă episoade s-a transformat într-un adevărat fenomen mondial. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADbible (@ladbible)