Harry Styles este pe culmile succesului. Fostului membru de la One Direction îi merge atât de bine, încât toate pozițiile bune din topuri sunt doar ale lui. Harry se află în plin turneu mondial și aproape că nu trece zi în care să nu primească o veste bună.

Harry Styles poate spune că despărțirea de One Direction nu a fost chiar atât de rea. Dacă este să ne uităm la parcursul celorlalți colegi, putem spune că el a fost cel mai norocos. Soarta i-a surâs lui Harry și, deși este pe cont propriu, are mai mult succes decât a avut cu trupa.

Recent, iubitul Oliviei Wilde a lansat un nou album. „Harry’s House” confirmă, încă o dată, talentul artistului și nu numai. În doar câteva săptămâni de la lansare, materialul discografic domină deja topurile. Până acum, două piese de pe el se bucură de videoclip și este inutil să mai spunem că au sute de milioane de vizualizări.

Din topuri, direct în cărți. Harry Styles ajunge materie de studiu pentru studenți

Universitatea din Texas va avea un curs despre Harry Styles

Harry Styles nu are o rețetă a succesului pe care a descoperit-o peste noapte. Artistul a muncit extrem de mult. Miile de ore petrecute în studioul de înregistrări au dat roade. Acum, Styles nu poate să fie decât mândru de ceea ce a realizat. Și nu doar el, ci și alții care și-au găsit inspirația în muzica lui.

Harry este un artist foarte complex. Deși a ales să fie natural în fața fanilor, iubitul Oliviei Wilde este un carusel de sentimente și trăiri într-o singură persoană. Fiind atât de inspirațional, cei de la Universitatea din Texas au decis să ducă totul la un alt nivel.

Astfel, din primăvara anului 2023, studenții vor avea o nouă materie în programă. Un întreg curs dedicat lui Harry Styles este noutatea din orarul sutelor de adolescenți. Pentru a nu părea o glumă, vestea a fost dată chiar de către un cadru didactic, Dr Louie Dean Valenica.