Theo Rose, acest tonomat de piese pe două picioare a cucerit publicul de la primele apariții. Artista cu voce impresionantă a atras fanii datorită stilului pe care îl are și datorită lejerității cu care spune lucrurilor pe nume.

Chiar dacă este tânără, Theo a bifat multe reușite. Nu mulți dintre fanii ei știu că aceasta cochetează cu muzica încă de la 11 ani. Ba mai mult, sora ei și-a pus amprenta asupra carierei pe care a urmat-o. Theo a descoperit că îi place muzica dintr-o greșeală. Anii de lucru și ambiția au culminat cu succesul pe care îl are acum. Aproape că nu este eveniment care să nu o aibă invitat pe Theo. Toți artiștii se bat pentru colaborări cu ea și nu este de mirare. Theo este un magnet de vizualizări. În tot acest drum spre succes, numele de scenă a avut un rol foarte important.

„Cineva m-a botezat așa. Eram în căutarea unui nume de scenă. Pe vremea când m-am lansat eu în industie se purtau tot felul de nume. Aș fi vrut să fie Teo și atât. Sau Teea. Erau toate variantele înscrise la OSIM. Și atunci a trebuit să găsesc o altă variantă care să fie sonoră. Și cineva m-a botezat. Era prietena fostei mele managere. Nu știu dacă am rezonat, dar am acceptat. Nici nu știam ce avea să se întâmple cu numele ăsta. Mă gândeam că e ceva efemer. Lumea a fost ok cu varianta asta de nume. Numele ăsta l-am primit la 15 ani”, a spus Theo Rose.

 

Cine i-a dat lui Theo Rose numele de scenă. Artista avea 15 ani când l-a primit, dar nu a fost prea încântată
Facebook

Theo Rose a început o nouă viață

Totuși, nu multă lume știe că pe în buletinul artistei scrie Maria Teodora Diaconu. „Sunt născută pe 8 august. Pe 7 august este Sfânta Teodora și pe 15 august e Sfânta Maria. Eu n-am fost în plan să mă nasc. Așa că un preot mi-a ales numele. Teodora, în greacă, înseamnă darul lui Dumnezeu”, a povestit, acum ceva timp, artista.

Theo Rose este, fără doar și poate, una dintre cele mai de succes artiste. Tânăra a venit, le-a demonstrat tuturor ce poate, iar acum culege roadele muncii sale. Artista este implicată în zeci de proiecte pe care care vrea să le ducă la capăt cu profesionalism. Multă lume s-a întrebat cum reușește artista să împace planul profesional cu cel personal, iar răspunsul l-a dat chiar ea.

Timp de mai bine patru ani, Theo Rose a fost iubita lui Alex Leonte. Tânărul a recunoscut că nu este deloc simplu să ai o iubită celebră. Totuși, Alex a făcut față cu succes celebrității lui Theo și a fost mereu alături de ea. Recent, o serie de imagini și filmulețe o prezintă pe Theo Rose în brațele producătorului serialului în care joacă și ea. În timp ce mulți s-au grăbit să concluzioneze că artista s-a despărțit de iubitul ei, alții sunt de părere că este doar o secvență regizată pentru serial. Din păcate, prima teorie s-a confirmat.