Familia Kardashian-Jenner este una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial. Odată cu afirmarea în planul social și în cel al business-ului, clanul Kardashian a devenit un model pentru toate fetele din întreaga lume. 

Fără doar și poate, familia Kardashian este o sursă nesecată de dramă, dar și de momente amuzante. Noul sezon al show-ului lor de pe Hulu le-a prezentat pe vedete mai transparente ca niciodată. Dar asta nu înseamnă că nu au și ele secretele lor. Unele dintre el au ieșit la iveală când se așteptau mai puțin și i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Kim, Kylie, Kourtney, Kendall și Khloe aproape că nu mai au viață privată de când au decis să fie protagonistele propriului reality show. Primul sezon din „The Kardashians” a ajuns la final și a fost plin de momente tensionate. Fanii de abia așteaptă noul sezon, mai ales că se anunță a fi mult mai incendiat decât cel precedent. Până când apare sezonul nou, ar trebui să știi un detaliu interesant. Kendall și Kylie erau la un pas de a purta alte nume.

”Știai că inițial numele tău trebuia să fie Juliet? Am continuat să facem asocieri de nume și să vă strigăm Kendall și Sophia, apoi Kendall și Jane. Într-un final, am căzut toți de acord că s-ar potrivi de minune Kendall și Kylie și la varianta asta am rămas. Mama oricum ne voia pe toate cu inițiala ”k”.

Ce nume trebuiau să aibă, de fapt, surorile Jenner. Mama lor s-a răzgândit pe ultima sută de metri
Hepta

Toată lumea așteaptă să dezvăluie Kylie Jenner numele bebelușului

Kylie Jenner încă se joacă cu răbdarea fanilor. Toată lumea așteaptă cus sufletul la gură să afle cum îl cheamă pe mezinul familiei, dar se pare că miliardara nu se lasă convinsă atât de ușor. Dacă au văzut că nu ajung la niciun rezultat cu ea, fanii au mers la veriga slabă a familiei. Mason Disick, fiul lui Kourtney Kardashian și al lui Scott a scăpat porumbelul în timpul unui Q&A pe Instagram. Fără să stea prea mult pe gânduri, Mason le-a răspuns cu cea mai mare sinceritate urmăritorilor lui și a spus ce nume a ales mătușa lui, Kylie, pentru cel mic. Se pare că părinții au optat pentru numele Jacques, dar nu este nimic oficial