Fetele de la BLACKPINK știu cu siguranță cum să își surprindă fanii și au pregătit o surpriză pentru cei care le urmăresc activitatea: un film. Acesta urmează să apară în ziua în care trupa împlinește cinci ani de existență.

De ziua lor, fetele de la BLACKPINK nu așteaptă cadouri, ci le fac ele un cadou fanilor. ”BLACKPINK: The Movie” este surpriza pe care au pregătit-o fetele pentru cei care le urmăresc. Filmul include cinci momente din concertul lor virtual și din turneul mondial In Your Area, pentru ca fanii lor din toate colțurile lumii să simtă cât mai realist experiența unui concert adevărat. Cifra cinci nu a fost aleasă la întâmplare, pentru că trupa împlinește cinci ani de existență. 

Filmul apare în luna august și va fi proiectat în peste 100 de țări din toată lumea. Este doar una dintre surprizele pe care le-au pregătit membrele trupei cu ocazia aniversării de cinci ani. Fetele au pregătit un proiect numit ”4+1”, în cadrul căruia vor avea mai multe surprize pentru cei care le ascultă muzica și le urmăresc activitatea. Stay tuned!