Barbie Ferreira le-a dat fanilor din „Euphoria” una dintre cele mai proaste vești. Actrița a anunțat că se va despărți de personajul care a făcut-o celebră. Deși nu mai va intra în pielea lui Kat Hernandez, Barbie a bătut deja palma pentru un nou proiect de anvergură.

Barbie Ferreira a avut unul dintre cele mai îndrăgite roluri din serialul „Euphoria”. Fix când nimeni nu se aștepta, actrița a decis să părăsească distribuția. Vestea a picat ca un trăznet asupra fanilor care de abia așteptau lansarea noului sezon. Chiar dacă a plecat din cast, asta nu înseamnă că va sta pe tușă.

Barbie a recunoscut că adevăratul motiv pentru care a părăsit producție este chiar scenariul. Actrița simțea că se cufundă prea mult în drama scenariului, așa că a decis să ia o pauză.

Barbie Ferreira va putea fi urmărită într-un nou film care se anunță a fi la fel de palpitant ca „Euphoria”. „House of Spoils” este produs de Amazon Prime Video și Blumhouse Television și este un thriller. Din distribuția filmului mai face parte și celebra Ariana DeBose.

Barbie Ferreira, primul proiect după ce a părăsit distribuția „Euphoria”. Unde o vor putea vedea fanii
Hepta

Zendaya va mai face parte din serial?!

Serialul „Euphoria” are milioane de fani în întreaga lume. Sezonul doi a fost primit atât de bine de către urmăritori, încât producătorii au decis să continue acțiune și în sezonul trei. Au apărut unele zvonuri potrivit cărora Zendaya nu ar mai fi prezentă, zvonuri pe care le-a lămurit producătorul serialului. 

Zendaya și gașca au făcut din nou senzație, iar fanii și-au dorit foarte mult o continuare a serialului. În cazul lor, se pare că zicală „cere și ți se va da” s-a adeverit. Producătorii au anunțat că se află deja pe platourile de filmare de la cel de-al treilea sezon. 

„Sam, Zendaya și întreaga distribuție din „Euphoria” au dus sezonul doi pe culmi extraordinare, sfidând convențiile și forma narativă, păstrându-și în același timp esența. Nu am putea fi mai onorați să lucrăm cu această echipă extrem de talentată și mai încântați să ne continuăm călătoria cu ei în sezonul 3″, a declarat Francesca Orsi, vicepreședinte executiv HBO Programming.