Zendaya a devenit cunoscută odată cu serialul de pe Disney Channel, „Shake it up”. Între timp, cariera acesteia a evoluat cu viteza luminii, iar Zendaya a pus mâna pe unele dintre cele mai râvnite roluri. Fără doar și poate, Rue din „Euphoria” i s-a potrivit de minune. Dar cum ai reacționa dacă ți-am spune că nu ea a fost prima variantă a producătorilor.

Zendaya a evoluat în câțiva ani cât alții într-o carieră. Actrița i-a convins pe toți că are talent cu carul, iar proiectele au venit pe bandă rulantă. Unul dintre serialele care au scos-o din zona de confort, dar și care i-a adus cele mai multe aprecieri și premii este „Euphoria”. Vedeta a făcut senzație în pielea personajului Rue și pare că acesta a fost gândit special pentru ea.

Believe it or not, Zendaya nu i-a convins pe producători să îi ofere din prima rolul lui Rue. O altă adolescentă a cărei identitate nu a fost divulgată a fost cea care i-a cucerit pe producătorii „Euphoria”. Din păcate, nu s-a mers mai departe cu ea, iar explicația a oferit-o Jennifer, una dintre producătoare.

„A fost o adolescentă care ne-a impresionat și care avea aceeași traiectorie ca și Rue. Dar, având în vedere că este un serial TV care se întinde pe parcursul unor ani, ne-a fost teamă că nu va face față. Apoi, a fost totul foarte ciudat, pentru că a apărut Zendaya, care nu avea deloc experiența de viață a lui Rue.”

Zendaya s-ar putea să nu mai joace în noul sezon?!

Zendaya și gașca au făcut din nou senzație, iar fanii și-au dorit foarte mult o continuare a serialului. În cazul lor, se pare că zicală „cere și ți se va da” s-a adeverit. Producătorii au anunțat că se află deja pe platourile de filmare de la cel de-al treilea sezon.

„Sam, Zendaya și întreaga distribuție din „Euphoria” au dus sezonul doi pe culmi extraordinare, sfidând convențiile și forma narativă, păstrându-și în același timp esența. Nu am putea fi mai onorați să lucrăm cu această echipă extrem de talentată și mai încântați să ne continuăm călătoria cu ei în sezonul 3″, a declarat Francesca Orsi, vicepreședinte executiv HBO Programming.

Cât despre dispariția lui Rue, personajul interpretat de Zendaya, producătorul Casey Bloys i-a lămurit pe toți. „Este greu să ne imaginăm un sezon fără Zendaya. Dar, așa cum am mai spus, vor fi multe surprize din partea personajului ei. Cu siguranță, va fi prezentă în sezonul trei.”

 

Wait, what?! Zendaya a fost variantă de rezervă pentru „Euphoria”. Cine trebuia să o interpreteze pe Rue
Hepta