Băieții de la Carla’s Dreams au marcat o mega performanță și au lansat o piesă nouă, la unul dintre cele mai importante posturi de radio din Rusia. Asta după ce au ajuns pe radio în mai multe țări din Europa cu ”Eroina”. Toate bune și frumoase, numai că s-au găsit câțiva cârcotași care să comenteze despre faptul că piesa nu e în limba română.

VIDEOCLIP NOU: Carla’s Dreams – Треугольники (Triunghiuri)

Comentariile fanilor patrioți au apărut atât la live-ul de la radio din Rusia, cât și la videoclip. Ei s-au supărat că băieții au lansat piesa în limba rusă și nu în română. Să nu uităm că ei vin de peste Prut și, înainte de a cânta melodii în limba noastră, au cântat în rusă. Cu extrem de mult calm și bun-simț, băieții au răspuns la comentarii și le-au explicat fanilor același lucru: că ei cântă în trei limbi de când s-au lansat – română, rusă și engleză.

ASCULTĂ: Carla’s Dreams – Under My Skin | #Eroina (DJ Asher Remix)

Au promis că vor veni cât de curând și cu traducerea pentru piesa ”Треугольники”. Deocamdată ce știm e că titlul ar fi ceva de genul ”Triunghiuri”, iar mesajul – it’s complicated când în relație mai intervine cineva.