Vara aceasta se anunță EPICĂ, cel puțin din punct de vedere muzical. Ai numai artiști unul și unul care vin să cânte la București. Cu cine să începem? Rihanna probabil că e cel mai așteptat nume. De la pop până la muzică latino și de la rock la muzică electronică, ai tot ce vrei. Am adunat pentru tine, aici, toate concertele care s-au anunțat pentru vara aceasta. Dacă nu ți-ai luat deja bilet să-ți vezi artistul preferat, ar fi bine să te grăbești! La care mergi? 

Le mai ții minte pe fetele de la Pussycat Dolls? Uite cum arată acum!

Enrique Iglesias deschide seria, cu un concert la Romexpo, pe 12 mai. 

Pe 5 iunie, băieții de la Maroon 5 vin pentru prima dată în România, să cânte în Piața Constituției.

Pe 6 iunie, la o zi după Maroon 5, Johnny Depp vine cu trupa The Hollywood Vampires să cânte la Romexpo.

 

Queen și Adam Lambert vin în România pe 21 iunie și vor cânta în Piața Constituției.

La jumătatea lunii iulie, încă o trupă legendară. Scorpions cântă la Romexpo.

Pe 29-30 iulie ai două zile de muzică rock. Muse și Iron Maiden cântă în Piața Constituției, în cadrul festivalului Rock The City. 

ATUNCI VS. ACUM: Uite ce cânta Sia în urmă cu 12 ani! #ZUTOPIA

Am păstrat ce e mai bun la final. 14, 15 și 17 august. Notează-ți datele astea. Rihanna ajunge la București cu ”ANTI” și deschide ZUTOPIA Music Festival. Următoarele două zile le sunt rezervate lui Steve Aoki și Sia. Biletele şi abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Intră în fiecare zi pe ZUTV.ro şi vezi ce mai e nou legat de ZUTOPIA Music Festival! Te ținem la curent!