În urmă cu 15 ani, J Lo lansa "Jenny from the Block" o piesă în care promitea că faima și averea nu o vor schimba și nu o vor lua de la rădăcinile ei, din South Bronx. Era o perioadă în care doar visa la celebritate și succes și probabil că nici ea nu s-a gândit atunci "unde va ajunge" în 2017.

Jennifer Lopez e considerată, pe bună dreptate, una din cele mai frumoase femei din lume. La 48 de ani, artista are o imagine impecabilă şi este parcă mai apreciată ca niciodată.

Andra a filmat deja următorul videoclip. Vei avea o mare SURPRIZĂ!

Revenind la piesă, suntem curioși să aflăm câți dintre voi mai știu că în videoclipul lui J Lo apărea și iubitul ei de atunci, Ben Affleck, care a făcut o declarație răutăcioasă la câțiva ani după despărțire spunând că a fost o idee groaznică să joace în clip și aproape că i-a distrus cariera.

OMG! Rihanna lansează o nouă colecție de încălțări. "Arată stupid", spun fanii

Melodia a ajuns pe locul 3 în topul Billboard și o auzeai peste tot: la radio, acasă, la serviciu sau în maşină, în magazine, la mall, la restaurante terase şi chiar în club. Și totuși... parcă tot nu-ți vine să crezi că au trecut 15 ani de atunci, așa-i?