După ce au cucerit inimile fetelor şi nu numai, băieții de la Maxim sunt gata să cucerească toată Europa. S-au înscris în cursa pentru Eurovision şi sunt hotărâți să câştige. 

COOL! Emma de la Morning ZU vrea să reprezinte România la Eurovision

Trupa Maxim vrea să ducă pe scena de la Kiev o piesă de suflet, cel mai nou single al lor, lansat în noiembrie. ”Adu-ți aminte” e genul de piesă care te face să-ți fie dor de perioada în care erai lipsit de griji. Piesa este compusă de Adrian Sînă, la fel ca toate melodiile celor de la Maxim. Pe lângă versurile pline de emoție, băieții mizează şi pe naiul care pune o amprentă 100% tradițională.

”Fac ce simt acum că anii trec/ Sunt copil și mulți nu mă înțeleg/ Nu mă judecați, n-o să mă schimb/ Adu-ți aminte cum era când nicio grijă nu aveai”. Acesta e mesajul băieților pentru toți cei care le ascultă piesa.

84 de piese sunt înscrise să reprezinte România.  Printre artişti, alături de Maxim, se numără și nume cunoscute: Lora, Mihai Trăistariu sau Florin Chilian. Emma de la Morning ZU și Tavi Colen ar putea ajunge şi ei în finală.