România are de unde alege cea mai bună piesă pentru Eurovision. Peste 80 de artiști și trupe vor să reprezinte țara noastră în 2017 la Kiev. Printre cei care și-au înscris piese în competiție se numără și nume cunoscute: Lora, trupa Maxim, Mihai Trăistariu sau Florin Chilian.

VIDEOCLIP NOU: Loredana & Deepcentral - Unde esti?

Colega noastră de la Morning ZU – Ema și Tavi Colen ar putea ajunge de asemenea în finală. Printre piesele înscrise se numără și câteva proiecte produse de Marius Moga și Adrian Sână, dar și de compozitori străini — suedezi, britanici și americani.

FORZĂ! Ei sunt artiştii care vor face show la Gala Premiilor Grammy 2017

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, juriul va decide semifinaliştii Selecției Naționale într-un show televizat. Preselecțiile au loc de vineri, 27 ianuarie până duminică, 29 ianuarie. Doar 15 dintre cei înscriși vor rămâne în cursa pentru Kiev. Semifinala Selecției va avea loc pe 26 februarie, iar Finala pe 5 martie.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, între 9 și 13 mai. Alături de România, în competiție s-au mai înscris 42 de țări.