Atunci când vine vorba despre trenduri, TikTok este o adevărată rampă de lansare pentru orice și oricine. Nu de puține ori s-a întâmplat ca artiști no-name să rupă pe TikTok și apoi să colaboreze cu Ariana Grande sau Cardi B. La fel s-a întâmplat și cu piesa despre care vorbim astăzi și pe care trebuie să o ai în playlist! 

”Sugar” este genul de melodie care s-a ”copt” pe TikTok și apoi a cucerit topurile muzicale. După ce a ajuns cunoscută datorită platformei de socializare, oamenii au început să o caute și să o asculte obsesiv. Și cum o piesă bună merită să fie difuzată peste tot, a intrat și în playlist-urile radio-urilor. Pe YouTube se bucură de peste 20 de milioane de ascultări, deși nu are parte de videoclip, iar de curând a început să fie difuzată și de Radio ZU. 

În timp ce ”Sugar” se face mare, o altă piesă a lui Zubi vine tare din urmă. Este vorba despre ”Juju”, o melodie lansată în urmă cu patru luni. Zubi este un artist de origine nigeriană și se laudă cu peste un milion de stream-uri pe Spotify.