Inna lansează marți, 15 aprilie, videoclipul piesei "Cola Song", pe care o cântă alături de J. Balvin. Pentru că vrea să intre în forță în toate topurile cu noul ei hit, Inna vrea să se asigure că piesa va "rupe" în toate colțurile lumii. Pe lângă o promovare agresivă pe internet, Inna a "testat" piața aşa cum niciun artist nu a mai făcut-o vreodată.

Mişcarea a fost făcută simplu. Cei care se ocupă de promovarea Innei au luat o cameră, un iPod, şi o pereche de căşti şi au dat o tură pe străzile din Hollywood şi i-au pus pe oameni să asculte "Cola Song". Norocoşii care au auzit în premieră următorul hit al Innei au fost super-încântați de cum sună piesa. Uite cât de tari au fost reacțiile lor:

INNA ŞI-A PROMOVAT ALBUMUL "latINNA" CU UN TEASER SUPER-SEXY. CLICK SĂ-L VEZI!

Până să lanseze videoclipul piesei "Cola Song", Inna a dat deja o lovitură grea şi a semnat cu una din cele mai puternice case de discuri din lume. Inna a semnat cu "Atlantic Records", casă ce îi are în portofoliu printre alții pe Bruno Mars, James Blunt, Missy Elliott, Ed Sheeran, Flo Rida, Jason Derulo, Skrillex sau Wiz Khalifa.