2018 a fost un an productiv pentru What’s UP. Artistul tocmai a lansat al șaselea single, o piesă statement, în colaborare cu Satra B.E.N.Z.. „Treaba Mea” este o melodie compusă de What’s UP, Keed, NOSFE, Killa Fonic și Super Ed, și este dedicată tuturor celor care se grăbesc să își expună opiniile negative și să critice ceea ce nu înțeleg cu adevărat. Muzica a fost compusă în studioul Narcotic Sound.

„Treaba mea este o piesa speciala pentru mine. Vorbeste despre cei care nu inteleg ce este cu adevarat important. Poti sa fii hater cu cel de langa tine, daca acel hate are un scop constructiv, daca esti manat de invidie sau revolta atunci nu are niciun sens. Ego-Trapul nu este o directie artistica pe care vreau s-o abordez in mod special de acum incolo, insa acest subiect merita acum toata atentia mea. Baietii de la Satra sunt foarte talentati si au toata sustinerea mea, inca de la infiintarea proiectului. Toata dragostea mea pentru Satra! Sunt foarte fericit de ce a iesit. Sper sa fie si pentru voi o placere”, a declarat What’s UP.

FOTO OMG | Maluma a abuzat de Photoshop și s-a făcut de râs! Vezi fotografia de care râde tot internetul!

Piesa are un mesaj puternic, susținut și de un videoclip pe masură, filmat în mai multe locații spectaculoase din Dubai, printre dune de nisip, SUV-uri și opulența specifică Dubaiului.