Ne-am plictisit de moarte de haine groase şi căciuli şi abia aşteptăm să se facă frumos afară. Până atunci, o ardem pe primăvară doar în gând şi ne pregătim să înflorim. Aşa că, fetelor, am găsit pentru voi 8 trenduri de makeup pentru primăvara asta care vă vor face să înfloriți în ochii celor din jur.

TOP 9 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre machiaj

Orice tipă trebuie să ştie trucurile astea, dacă vrea să fie atrăgătoare ca un magnet. Şi nu o zicem doar noi, ci şi stiliştii ăia care au "copt" idei toată iarna.

Rujul roşu se întoarce. Şi se poartă sub toate formele. Mat, sidefat, lucios, aprins, şters... Roşu să fie!

Ştiți miresele alea care erau machiate doar cu albastru? Anul ăsta vor fi din nou în trend. Şi voi la fel, dacă aveți curaj să încercați.

Ştim că din iarnă se iese cu pielea albă, dacă nu mergi la solar. Dar puteți să vă "bronzați" şi doar din pensulă. Un fard, o pudră bronzantă aplicată deştept şi deja lumea o să creadă că ați fost la mare. Atenție la cantități! Vreți să păreți cât mai naturale.

Mascara se poartă din abundență primăvara asta. Nu contează ce culoare are.

Lookul de vampiriță sexy se obține uşor, cu un ruj în nuanțe tari. Şi cu el mergeți la sigur!

Dacă nu vă stă bine machiate cu albastru, aveți opțiunea nuanțelor de roz sau de piersică. Poate chiar şi un violet. Vă vor face să arătați fresh ca un ghiocel ieşit din zăpadă.

Nu vă temeți de linii când vă machiați. Indiferent că le faceți din creion, din fard sau cu eye liner. Totul e să aveți curaj şi să nu vă tremure mâna!

Dacă nu încercați şi privirea "metalică", nu ați rezolvat nimic. Hai spor la machiat! Aveți timp să faceți probe până iese soarele!