Reclamă

Cele mai incitante scene senzuale din toate timpurile

Clasificăm cele mai incitante scene senzuale ale cinematografiei. De la filme mute până la cele mai savuroase comedii de la Hollywood. Există multe discuții pe tema acestor scene din filme. Mai exact despre utilitatea lor și dacă sunt folositoare firului epic, sau sunt doar pentru ochiul telespectatorilor.

Publicat: 11 august 2023, 14:05 / Actualizat: 8 septembrie 2023, 13:44

Ținându-ne departe de orice dezbatere, am făcut o colecție de astfel de scene, iar concluzia o poți trage chiar tu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai incitante scene senzuale din toate timpurile

Vei găsi mai multe exemple în care o scenă filmată în fân transmite mai mult decât o simplă emoție. Ea face parte din poveste în sine.

Basic Instinct (1992)

Reclamă

Poate cea mai cunoscută și încă incitantă scenă senzuală este cea din Basic Instinct. Sharon Stone este Catherine Tramell, o scriitoare suspectată într-un șir de crime, iar Michael Douglas este polițistul disperat să o încătușeze. De aici, povestea capătă o direcție interesantă.

Scena senzuală

Adusă la interogatoriu, Tramell nimerește într-o cameră cu cinci polițiști  impresionați de frumusețea ei și intrigați de carte. Și mai deranjați de faptul că trebuie să stea de vorbă cu ea despre comportamentul pe care obișnuia să-l aibă cu fostul ei, care a decedat recent. Atunci când intră în detaliile vieții lor amoroase, Tramell se așează picior peste picior într-o mișcare ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Boys Don’t Cry

Swank a câștigat un Oscar pentru interpretarea lui Brandon Teena, un bărbat transgender ucis în Nebraska, în 1993.

Scena senzuală

Noaptea, pe un câmp întunecat și de izbitor încât se simte ca un vis îndepărtat, Brandon (Hilary Swank) și Lana (Chloë Sevigny) sunt împrună, singuri, pentru prima dată. Lana le povestește prietenilor ei într-un flashback, emoțiile pe care le-a avut și cum s-a simțit.

Cele mai incitante scene senzuale: When Harry Met Sally… (1989)

„When Harry Met Sally… ” este unul dintre cele mai bune comedii romantice din toate timpurile. Sally (Meg Ryan) și Harry (Billy Crystal) sunt prieteni de peste 12 ani. Cei doi au trecut prin traume, despărțiri și divorț. Într-un final realizează că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Scena senzuală

Nu există o scenă senzuală, în sine. Întreaga poveste este atractivă și captivantă. Cei doi se trezesc în același pat și nu știu cum să reacționeze. Niciunul nu vrea să piardă relația de prietenie pe care o are cu celălalt.

Nine 1/2 Weeks (1986)

„Nine 1/2 Weeks” este versiunea din anii ’80 a lui „Fifty Shades of Grey”. Clasicul erotic soft-core al lui Lyne relatează scurta relație dintre un arbitru bogat de pe Wall Street (Mickey Rourke) și o tânără angajată a unei galerii de artă (Kim Basinger).

Scena senzuală

Rourke o așează pe Basinger la picioarele frigiderului său și începe să o hrănească folosind tot felul de mâncăruri moi și lipicioase. Basinger ia căpșuni din mâna lui Rourke în timp ce „Bread and Butter” al trupei Newbeats se aude pe fundal. Totul este distracție și jocuri până când Rourke trece la miere și cei doi îndrăgostiți încep să se guste unul pe celălalt.

Cele mai incitante scene senzuale: Emmanuelle (1974)

Această porțiune extrem de populară din filmele franțuzești ale anilor 1970 vorbește despre Emmanuelle (Kristel), o expatriată care trăiește în Thailanda și care are o viață tumultuosă.

Scena senzuală

Mai degrabă acumularea de scene senzuale a făcut-o pe Emmanuelle atât de fierbinte. Multe momente din acest film au intrat în vizorul criticilor. Filmul a stârnit multe critici la acea vreme, dar a avut și mulți fani.

Cele mai incitante scene senzuale: Halloween (1978)

Thrillerul cu buget redus al lui Carpenter este despre un criminal în serie fără chip, care vânează adolescenți. Poate să nu fi fost primul film slasher, dar succesul său uriaș a popularizat genul.

Scena senzuală

Când liceanul vorbăreț Linda (Soles) și iubitul ei Bob (Graham) sunt în patul părinților ei, nu au nicio idee că un ucigaș pândește la parter.

American Pie (1999)

Acest film care se încadrează imediat la comedie, urmărește patru prieteni disperați să devină adulți înainte de terminarea liceului.

Scena senzuală

Am fi putut alege scena care i-a dat titlul „American Pie”. Dar am preferat momentul în care Jim (Jason Biggs) este sedus de oaspetele său flexibil din Europa de Est (Shannon Elizabeth), dar, din păcate, coboară din trenul iubirii cu câteva stații prea devreme.

Blue Valentine (2010)

Drama lui Derek Cianfrance este despre căsnicia de cinci ani dintre Dean (Ryan Gosling) și Cindy (Michelle Williams), evoluând în timp. Vedem cum cuplul s-a unit și s-a destrămat.

Scena senzuală

În primele zile mai fericite, Dean se îndreaptă asupra lui Cindy și petrec împreună momente de neuitat.

Cele mai incitante scene senzuale: Last Tango in Paris (1972)

Un văduv (Marlon Brando) și o tânără pariziană (Maria Schneider) se angajează într-o relație anonimă care nu poate fi numită chiar „ocazională”. Cei doi ajung repede pe tărâmuril dominației și obsesiei.

Scena senzuală

În apartamentul gol care le găzduiește întâlnirile, Brando și Schneider se luptă și fac schimb de roluri de fiecare data când se întâlnesc.

Eternals (2021)

Eternals este despre ființele asemănătoare zeilor care protejează Pământul de fiarele extraterestre.

Scena senzuală

În cele din urmă, cineva din MCU face sex. Doi oameni, de fapt. Cuplul vechi de secole, remarcabil de bine conservat, Sersi și Ikaris, se bucură de o apropiere, într-o pauză de la luptele cu răi.

whatsapp share pinterest share
Recomandările ZUTV.ro
1
Andreea Bălan, într-o ținută sexy, neagră, în platoul Te cunosc de Undeva
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Cum a răspuns Victor pe rețelele sociale la gestul artistei
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Victor Cornea a împlinit 30 de ani, iar ziua sa de naștere a fost sărbătorită așa cum se cuvine. De cine? De nimeni alta decât femeia care acum îi...
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Cum a răspuns Victor pe rețelele sociale la gestul artistei
2
Jungkook are un look nou pe care și l-a etalat pe scenă alături de dansatorii lui
Jungkook are un look nou cu care a cucerit pe toată lumea. Ce schimbare și-a făcut îndrăgitul cântăreț
Jungkook de la BTS a lansat o nouă versiune a cântecului său solo „Seven”. Este o versiune „Alesso Remix”. Folosindu-se de această ocazie, s-a văzut că Jungkook are un look nou cu care a...
Jungkook are un look nou cu care a cucerit pe toată lumea. Ce schimbare și-a făcut îndrăgitul cântăreț
3
Delia, într-o ținută de culoare închisă, zâmbitoare, fotografiată pe un fundal gri
Delia a fost criticată pentru pozele sexy, iar Connect-R i-a luat apărarea. Ce a spus artistul are legătură cu religia
Delia este o femeie frumoasă, sexy, de succes, cu o carieră de invidiat în spate. Așa cum multe vedete o fac, artista își ține fanii la curent cu fotografii și din viața sa personală,...
Delia a fost criticată pentru pozele sexy, iar Connect-R i-a luat apărarea. Ce a spus artistul are legătură cu religia
4
Kelly Osbourne, pe stradă, cu copilul în căruț
Imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne. Bunica Sharon a postat instantanee cu toți nepoții ei
Sharon este o bunica mândră. Ea a postat imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne, Sidney, și cu ceilalți nepoți pe care îi are. Fanii au fost imediat cuceriți de cei mici. Fosta co-gazdă...
Imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne. Bunica Sharon a postat instantanee cu toți nepoții ei
5
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Aici este machiat[ de profesioni;ti ;i poart[ o rochie neagră cu un decolteu foarte generos
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cum arată chipul artistei, fără filtre și intervenția make-up artiștilor
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cântăreața și-a arătat frumusețea naturală într-un clip pe care l-a postat pe rețelele sociale. Scopul a fost unul precis, iar fanii au reacționat imediat. Vedeta, în vârstă de...
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cum arată chipul artistei, fără filtre și intervenția make-up artiștilor
Parteneri
×