Celebritățile fac alegeri extravagante, iar asta nu mai e un secret pentru nimeni. Ce faci când vrei să fii altfel decât ceilalți inclusiv în ceea ce privește animalele de companie? Nu îți iei un câine sau o pisică, ci un ”pet” ieșit din comun. Atât de ciudat încât riști să rămâi fără el, pentru că e la limita legii. Unele staruri au pățit-o pe pielea lor!

 

Mai țineți minte maimuțica lui Justin Bieber? Mally, pe numele ei, a fost despărțită de Biebs după ce artistul a încercat să zboare cu ea în Germania, dar nu avea documente. Mally a rămas la un adăpost pentru animale, dar în cele din urmă s-au reîntâlnit.

Ok, poate cea mai extravagantă alegere îi aparține lui Mike Tyson. A avut un tigru bengalez alb, a cărui îngrijire îl costa 4000 de dolari pe lună. L-a trimis în cele din urmă la un adăpost din Colorado.

Tyga, iubitul lui Kylie Jenner, deținea ilegal un tigru. Îl cheamă Mavrick, iar acum locuiește la o grădină zoologică din California.

Asta e tare! Kristen Stewart s-a împrietenit cu un... lup. Îl cheamă Jack și a jucat împreună cu el în ”Twilight”. Mama ei crește astfel de animale, deci se explică alegerea.

Audrey Hepburn a avut o căprioară. O lua cu ea peste tot, inclusiv la filmări și petreceri.